ΤΟΥΡΚΙΑ

"Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Ομπράντοβιτς"

"Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Ομπράντοβιτς"

Ο γενικός διευθυντής της Εφές, Ενγκίν Οζερχούν, επιβεβαιώνει -εμμέσως πλην σαφώς- με τις δηλώσεις του στο Sport24.gr το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον Ζέλικο Ομπράνοβιτς. Διαβάστε περισσότερα.

Η Αναντολού Εφές είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν τον μέχρι πρότινος προπονητή του Παναθηναϊκού, ψάχνοντας τον τρόπο να κάνουν την ευρωπαϊκή υπέρβαση, αλλά και να ανακτήσουν τα σκήπτρα στο τουρκικό πρωτάθλημα, το οποίο θεωρείται ένα από τα πλέον ανερχόμενα.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον "Ζοτς" με την Εφές, με τη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τώρα ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ενγκίν Οζερχούν, επιβεβαιώνει αυτό το ενδιαφέρον μιλώντας στο Sport24.gr.

"Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης. Κάνει για όλες τις ομάδες" είπε αρχικά ο παράγοντας της Αναντολού Εφές, που δεν θα συνεχίσει με τον Ηλία Ζούρο στο τιμόνι της.

"Εμείς και φυσικά και θέλουμε έναν τέτοιο προπονητή. Έχει όλες τις προδιαγραφές για να οδηγήσει μια ομάδα στην κορυφή, το έχει αποδείξει άλλωστε. Έχουμε στόχους και φιλοδοξίες" πρόσθεσε, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: "Δεν έχω μιλήσει. Δεν έχουμε κάνει κάποια επαφή. Αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει στο κοντινό μέλλον".

Αν και δεν το δηλώνει ξεκάθαρα, αφήνει να εννοηθεί ότι ο Σέρβος προπονητής είναι ο πρώτος στόχος της Εφές, η οποία ούτως ή άλλως θέτει υψηλούς στόχους για την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν άλλωστε οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι το μπάτζετ θα είναι αρκετά υψηλό, για την ακρίβεια δεν θα έχει κάποιο... όριο.

Η τουρκική ομάδα διαθέτει απαιτητικό -και μπασκετικό κόσμο- κάτι που αποτελεί το κίνητρο για τη διοίκηση, όπως ενημερώνει ο Οζερχούν. Η Εφές επιθυμεί του χρόνου να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και να πάρει μέρος στο φάιναλ-φορ. Και το μεγάλο της όπλο το φετινό καλοκαίρι είναι η οικονομική της ευρωστία (εν αντιθέσει με την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τη δυτική και νότια Ευρώπη), η οποία της δίνει τη δυνατότητα να κάνει τις καλύτερες δυνατές κινήσεις.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ