ΤΟΥΡΚΙΑ

Κατοστάρα για την Εφές

Κατοστάρα για την Εφές
INTIME SPORTS

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εφές, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Μερσίν με 106-78 για το τουρκικό πρωτάθλημα. Πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Γαλατάσαραϊ.

Καταιγιστική ήταν η Εφές, η οποία χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες επικράτησε εκτός έδρας της Μερσίν με 106-78 για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του τουρκικού πρωταθλήματος.

Από την ομάδα του Ηλία Ζούρου πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Οι Γκιουλέρ και Τουντσερί, όμως ήταν οι πρωτοι σκόρερ της Εφές, καθώς σημείωσαν 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Ο Άλεξ Σκέιλς ήταν ο μοναδικός που σώθηκε από την Μερσίν, πετυχαίνοντας 15 πόντους και τον ακολούθησε ο Μέις με 14. Στα άλλα παιχνίδι η Μπάνβιτ κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Ολίν με 72-56 και τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Η Γαλατάσαραϊ δυσκολεύτηκε απέναντι στην Αλιάγα, όμως πήρε το θετικό αποτέλεσμα με 85-83 και η Φενέρμπαχτσε νίκησε την Τόφας με 76-68. Η ομάδα του Οκτάι Μαχμουτί εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ