ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίβκοβιτς vs. Ομπράντοβιτς... το σίκουελ

Ίβκοβιτς vs. Ομπράντοβιτς... το σίκουελ
INTIME SPORTS

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως η Λαμποράλ Κούτσα θα δώσει κάπου τον Τομάς Ερτέλ, με τη Φενέρμπαχτσε να μπαίνει στη μέση -και την Αναντολού Εφές να παραμένει το φαβορί.

Η αρχική διάθεση της Φενέρμπαχτσε ήταν να μην ασχοληθεί ξανά με τον Τομάς Ερτέλ, μετά τα όσα είχαν συμβεί τον Οκτώβρη, όταν διεκδίκησαν τον Γάλλο, μαζί με την Αναντολού Εφές και δεν κατάφεραν τίποτα. Για αυτό και η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς διεκδίκησε τον Αντουάν Ντιό ή αν προτιμάτε το έτερον ήμισυ του Ερτέλ, στη διαδρομή που έκανε το περασμένο καλοκαίρι η Γαλλία για την τρίτη θέση του κόσμου.

Μόνο που η Στρασμπούρ δεν δέχθηκε να διαπραγματευτεί για τον παίκτη της και έτσι η Φενέρ αναγκάστηκε να βρει άλλη λύση. Ποια; Τον Ερτέλ! Εκπρόσωπος των πρωταθλητών ανέλαβε τις συζητήσεις με τον Χοσεάν Κερεχέτα, με την Εφές να 'χει ήδη αποταθεί στον εκπρόσωπο του παίκτη (πριν τέσσερις μήνες τον διεκδίκησε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς και πριν δέκα ημέρες πρόσθεσε επίσημα τον Γάλλο στο πελατολόγιο του) και να έρχεται σε συμφωνία, που στην εξέλιξη της φάσης είχε τον Σέρβο μάνατζερ να μιλά με το αφεντικό των Βάσκων εκ μέρους και της ομάδας.

Ο Κερεχέτα δεν άλλαξε άποψη. Δεν είπε κάτι διαφορετικό από ό,τι έλεγε και στους δυο πριν τρεις μήνες: για να αφήσει τον Ερτέλ θέλει 800.000 ευρώ. Στην παρούσα φάση, η Εφές έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει αυτό το ποσό.

Η Φενέρ πήρε το ΟΚ της διοίκησης για ενίσχυση, αλλά για πολύ μικρότερο ποσό, διότι πέραν του buy out, υπάρχει και ο μισθός του παίκτη. Πληροφορίες από την Τουρκία ενημερώνουν πως ο Ερτέλ μπορεί να θεωρείται παίκτης της Εφές. Θα χρειαστεί ωστόσο, να περιμένουμε και το επίσημο του πράγματος.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ