ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Φενέρμπαχτσε θέλει Σάτο

Η Φενέρμπαχτσε θέλει Σάτο
INTIME SPORTS

Έτοιμη να ανακοινώσει τον Σιμόνε Πιανιτζάνι είναι η Φενέρμπαχτσε η οποία πάντως θα κινηθεί για την απόκτηση του Ρομέιν Σάτο του Παναθηναϊκού

Η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι που οδεύει προς Τουρκία μετά το τέλος του ιταλικού πρωταθλήματος, όπως έγραψε από το περασμένο Σάββατο το Sport24.gr.

Κι ενώ λοιπόν, η τουρκική ομάδα μειώνει ένα όνομα από τη λίστα με τους προπονητές του Παναθηναϊκού, είναι έτοιμη να του πάρει κι έναν παίκτη.

Ο λόγος για τον Ρομέιν Σάτο ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Τούρκων, καθώς το συμβόλαιό που έχει με τον Παναθηναϊκό του επιτρέπει να φύγει αν πληρώσει το μπάι άουτ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάτο έχει παίξει υπό τις οδηγίες του Πιανιτζάνι για τέσσερις σεζόν στη Σιένα έχοντας κερδίσει ισάριθμους τίτλους. Το καλοκαίρι του 2010 έφυγε από τη Σιένα με προορισμό τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κερδίσει την Ευρωλίγκα.

Παρ΄ότι το όνειρο του έγινε πραγματικότητα, στον δεύτερο χρόνο του στους "πράσινους" δεν ήταν αποτελεσματικός και αποφασιστικός με αποτέλεσμα να μην έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ