ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Εφές πήρε Ιλιασόβα

Η Εφές πήρε Ιλιασόβα

Στην Τουρκία επιστρέφει έπειτα από 5 χρόνια ο Ερσάν Ιλιασόβα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του στην Εφές...

Ο διεθνής Τούρκος πάουερ φόργουορντ, Ερσάν Ιλιασόβα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντόλου Εφές καθώς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης. Η προσθήκη ενός παίκτη της κλάσης του Ιλιασόβα στο ρόστερ της Τούρκικης ομάδας, ανεβάζει την Εφές τουλάχιστον ένα επίπεδο εν όψει της καινούριας σεζόν!

Είναι γνωστό ότι ο 24χρονος άσος αποτελούσε εδώ και καιρό διακαή πόθο για του ιθύνοντες του Τούρκικου συλλόγου, αλλά ο ίδιος, ο Ιλιασόβα σκεφτόταν μόνο το ΝΒΑ. Το φετινό λοκ άουτ όμως, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έδωσε την ευκαιρία στην Εφές να αποκτήσει τον πρώην άσο των Μιλγουόκι Μπακς.

Όπως σας είχαμε γράψει από τις 03/08 η Εφές βρισκόταν μία ανάσα από τον Ερσάν Ιλιασόβα και σήμερα έκλεισε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής με τις υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο διεθνής άσος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ούλκερσπορ, στην Τούλσα, στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στο Μιλγουόκι από πλευράς ΝΒΑ, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Τουρκίας, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2010.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Μιλγουόκι σε 59 αγώνες ΝΒΑ, έχοντας 9.7 πόντους και 6.2 ριμπάουντ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ