ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Γαλατασαράι είναι εδώ!

Η Γαλατασαράι είναι εδώ!

Τέλος στο σερί ηττών έβαλε η Γαλατασαράι, η οποία έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζόραν Έρτσεγκ, πήρε τη νίκη με 81-80 στην αναμέτρηση με την Κόνιασπορ.

Το προβλήματα έδειχναν να καταβάλουν την Γαλατασαράι. Η "τσιμ μπομ" βάδιζε από το κακό στο χειρότερο και μέσα σ' όλα, "έχασε" τον Κάρλος Αρόγιο για τις επόμενες δύο εβδομάδες με τραυματισμό. Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν, όμως, πήγαν κόντρα στα προβλήματα και απέναντι στην Κόνιασπορ έδειξαν να κάνουν νέα αρχή.

Η Γαλατά φιλοξένησε την Κόνιασπορ και παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι της έβαλαν δύσκολα, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 81-80, φτάνοντας τις 11 νίκες σε 19 αγώνες.

Υπαίτιος της νίκης ήταν ο Ζόραν Έρτσεγκ. Ο Σέρβος φόργουορντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του, πετυχαίνοντας 18 πόντους, ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ, με τον Σινάν Γκιουλέρ να τον ακολουθεί κατά πόδας με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Από πλευράς Κόνιασπορ, ο Τζέι Αρ Μπρέμερ με 17 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με τον Τρόι Άντονι να προσθέτει 13 πόντους και 6 ασίστ, ωστόσο αμφότεροι δεν ήταν αρκετοί.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ