ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Άνκαρα ψάχνει το "μπαμ" με Μος

Η Άνκαρα ψάχνει το "μπαμ" με Μος
INTIME SPORTS

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντέιβιντ Μος βρίσκεται η Άνκαρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού. Ο 32χρονος φόργουορντ βρίσκεται σε συζητήσεις με την τουρκική ομάδα, που ψάχνει το "μπαμ" το φετινό καλοκαίρι.

Η κάκιστη χρονιά που έκανε φέτος η Άνκαρα (τερμάτισε τρίτη από το τέλος) φαίνεται πως έχει πεισμώσει τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας. Γι αυτό γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για μεταγραφικό "μπαμ" που θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα στην TBL.

Κι όταν μιλάμε για "μπαμ" αναφερόμαστε στον Ντέιβιντ Μος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στην Euroleague με τη φανέλα της Σιένα και της Αρμάνι Μιλάνο. Ο 32χρονος φόργουορντ είναι εκ των κορυφαίων αμυντικών της Ευρώπης, έχοντας παράλληλα ηγετικά χαρακτηριστικά. Σε τέτοιο βαθμό που σίγουρα μπορεί να την μετατρέψει σε ομάδα επιπέδου πλέι οφ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Κι αν φέτος (5 πόντοι, 3.1 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο) δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη γενικότερη μετριότητα της Αρμάνι Μιλάνο, είναι βέβαιο πως έχει την ποιότητα και την εμπειρία να εξελιχθεί σε ηγέτη της Άνκαρα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ