ΤΟΥΡΚΙΑ

Φαβορί ο Κάρτερ, για τη Γαλατασαράι

Φαβορί ο Κάρτερ, για τη Γαλατασαράι

Ο Εργκίν Αταμάν ζήτησε τον Μικαέλ Ζελαμπάλ ή τον Τζάστιν Κάρτερ. Ο πρώτος ενημέρωσε πως δεν ενδιαφέρεται και έτσι ο δεύτερος έγινε ο στόχος της Γαλατασαράι, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο ΤΟΡ16 (video).

Η Ουσάκ Σπορτίφ του έδωσε την ευκαιρία "να αποδείξω ποιος είμαι" όταν ήταν στην... Α2 Τουρκίας (το 2012) και για αυτό το καλοκαίρι αρνήθηκε καλέσματα από εκπροσώπους της Euroleague, προκειμένου να μείνει εκεί που ήταν και να συνεχίσει να προσφέρει "να συνεχίσω να βελτιώνομαι".

Η πρόταση της Γαλατασαράι φαίνεται πως είναι αυτή που θα εντάξει τον Τζάστιν Κάρτερ στην ελίτ των πρωταθλημάτων. Ο 27χρονος σμολ φόργουορντ, ο οποίος είναι και... σπεσιαλίστας στα καρφώματα, έγινε ξαφνικά σήμερα (28/12) το φαβορί για να πάρει τη θέση στη δευτεραθλήτρια Τουρκίας και αντίπαλο του Παναθηναϊκού, στο ΤΟΡ16. Έως χθες (27/12) αυτόν τον τίτλο, τον είχε ο Μικαέλ Ζελαμπάλ, ο οποίος σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις, εξηγώντας πως κάποιοι του είπαν ότι οι Τούρκοι έχουν οικονομικά προβλήματα.

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε πως " έδωσα στη διοίκηση δυο ονόματα και τώρα, εκείνοι χειρίζονται τις εξελίξεις", με τους διοικούντες να κάνουν μια προσφορά στην Ουσάκ, εκείνη την αποδέχθηκε και ο Κάρτερ κίνησε προς Κωνσταντινούπολη.

Φαβορί ο Κάρτερ, για τη Γαλατασαράι

Ο Αταμάν μίλησε και για τον Μάριτς. Για την ακρίβεια, είπε ότι "έ χει κάποια παραπανίσια κιλά. Θα χρειαστεί κάποιο χρόνο να προσαρμοστεί. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ