ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαραγκόντι: "Να δώσω όλη μου την ενέργεια στην ομάδα"

Χαραγκόντι: "Να δώσω όλη μου την ενέργεια στην ομάδα"

Για το νέο βήμα στην καριέρα του με την φανέλα της Βαλένθια μίλησε ο Λουκ Χαραγκόντι, τονίζοντας ότι έχει αυτοπεποίθηση για την πορεία του με τις "νυχτερίδες''.

Η Βαλένθια ανακοίνωσε πρόσφατα την απόκτηση του Αμερικανού Λουκ Χαραγκόντι. Ο 26χρονος πρώην γκαρντ της Ούνιξ Καζάν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την ενσωμάτωση του στις "νυχτερίδες" ενώ αποκάλυψε ότι πρόσωπο-κλειδί στην απόφαση της μεταγραφής του ήταν ο πρώην παίκτης της Βαλένθια και πολύ καλός φίλος του Χαραγκόντι, Κρις Κουίν.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για την περυσινή του εμπειρία με την Ούνιξ και τον αγώνα απέναντι στην Βαλένθια στο Εurocup: "Σίγουρα τώρα ξέρω πιο πολλά για το ευρωπαϊκό παιχνίδι αλλά επίσης νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές στον τρόπο κατανόησης ανάμεσα στις ομάδες και όλοι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Όταν έπαιξα πέρυσι στην Βαλένθια, υπήρχε υπέροχη ατμόσφαιρα. Μου αρέσει πολύ η ιδέα του να παίζω εκεί".

Για την διετή ισχύ του συμβολαίου του: "Αυτή η κίνηση αποδεικνύει ότι και η Βαλένθια και εγώ έχουμε αυτοπεποίθηση για την κοινή μας πορεία".

Για τα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα: " Η Liga Endesa είναι πολύ ανταγωνιστική, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Το ίδιο και η Εuroleague, είναι μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική διοργάνωση".

Για τον τύπο παιχνιδιού του: "Αν έπρεπε να αυτοπροσδιοριστώ, θα έλεγα ότι θέλω να δώσω στην ομάδα μία έξτρα δόση ενέργειας. Στο παρκέ, μπορώ να κάνω πολλά διαφορετικά πράγματα, όπως να σουτάρω ή να κάνω επίθεση ζώνης. Μου αρέσει να παίρνω ριμπάουντ και να δίνω όλη μου την ενέργεια δουλεύοντας σκληρά σε κάθε παιχνίδι".

Για το πρόσωπο-κλειδί στην απόφαση του να πάει στην Βαλένθια, Κρις Κουίν: "Η συζήτηση μου με τον Κρις ήταν κλειδί για την απόφαση μου να έρθω στην Βαλένθια. Μου εξήγησε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο από κάθε απόψη, και η αλήθεια είναι πως αυτό ήταν καθοριστικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ