ΙΣΠΑΝΙΑ

Βρέθηκε (τηλεοπτική) άκρη στην Ισπανία για τα "παράθυρα"

Βρέθηκε (τηλεοπτική) άκρη στην Ισπανία για τα "παράθυρα"

Τη δυνατότητα να δουν τηλεοπτικά τους αγώνες θα έχουν τελικά οι φίλοι της "φούρια ρόχα", αφού λύθηκε το... τηλεοπτικό πρόβλημα που είχε εμφανιστεί πριν από μία εβδομάδα.

Η κατάσταση στην Ισπανία σχετικά με τα "παράθυρα" ηρέμησε, με την ισπανική τηλεόραση να ενημερώνει την Τετάρτη (22/11) πως θα μεταδοθούν κανονικά όλοι οι αγώνες της "φούρια ρόχα" στα προκριματικά. Μόλις πέντε μέρες νωρίτερα, η Mediaset είχε ανακοινώσει πως λόγω της απουσίας όλων των "μεγάλων ονομάτων" από την προεπιλογή του Σέρτζιο Σκαριόλο, δεν ενδιαφέρεται να δείξει κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια.

Η ταυτόχρονη διεξαγωγή με τους αγώνες της EuroLeague, η χαμηλή ποιότητα του ρόστερ και ο φόβος των... ηττών, έφεραν την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα της τηλεοπτικής κάλυψης των διεθνών αγώνων (φιλικών και επίσημων) της Ισπανίας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Κάτι που αποτυπώθηκε στην αρχική ανακοίνωση, για να έρθει σήμερα η επίλυση του προβλήματος.

Έτσι, οι φίλοι της ισπανικής εθνικής ομάδας θα μπορέσουν να δουν κανονικά τα δύο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών με το Μαυροβούνιο (24/11) και την Σλοβενία (26/11).

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24