ΜΠΑΣΚΕΤ

"Βλέπει" Έζε η Μπιλμπάο

Zalgiris Kaunas's  Travis Watson (L) vies with Khimki's Benjamin Eze (R) during their Euroleague group A basketball match in Kaunas on November 18, 2010.  AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
Zalgiris Kaunas's Travis Watson (L) vies with Khimki's Benjamin Eze (R) during their Euroleague group A basketball match in Kaunas on November 18, 2010. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Τον Μπέντζαμιν Έζε έχει βάλει στο στόχαστρό της η Μπιλμπάο ενώ και η Σιένα φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του

Η Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Νιγηριανό σέντερ, Μπέντζαμιν Έζε ο οποίος έχει όμως συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Αρμάνι Μιλάνο.

Για τον ίδιο παίκτη φέρεται να ενδιαφέρεται και η Σιένα η οποία χρειάζεται ενίσχυση στην φροντ λάιν και πολύ θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νιγηριανός διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και έτσι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου παίκτη. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι πολύ πιθανό να τον αφήσει ελεύθερο καθώς δεν έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την απόδοσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ