ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλειάδης: ''Θέλω Μάλαγα αλλά...''

Βασιλειάδης: ''Θέλω Μάλαγα αλλά...''
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Βασιλειάδης αγωνίστηκε στη Μάλαγα τη σεζόν 2006-07. Πλέον δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να παίξει ξανά στην Ουνικάχα όμως ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να το κάνει... τζάμπα.

Η ''Opinion de Malaga'' αποκάλυψε εσχάτως ότι οι Ισπανοί θέλουν τον Κώστα Βασιλειάδη για την τελευταία θέση στο ρόστερ της Μάλαγα, εξηγώντας παράλληλα ότι " ο παίκτης διατίθεται να πάρει λιγότερα χρήματα, προκειμένου να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ζοάν Πλάθα, ο οποίος του έχει εξηγήσει το ρόλο που θα έχει".

Ο διεθνής γκαρντ εξήγησε το πώς έχει η κατάσταση με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ACB για λογαριασμό της Μάλαγα. Τι άλλο είπε; Πως δεν πρόκειται να το κάνει για το... τίποτα.

''Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο! Πλέον περιμένω νέα από την Ουνικάχα. Αυτή την περίοδο έχω υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα. Μας έδωσαν κάποιες μέρες ρεπό πριν από το ταξίδι στην Ισπανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι μαζί με την οικογένειά μου και περιμένω νέα από τη Μάλαγα. Θέλω να παίξω εκεί! Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην Ανδαλουσία και πλέον κάνω τα πάντα γι' αυτό. Όμως δεν μπορώ να πάω εκεί και να παίζω... τζάμπα'' ανέφερε χαρακτηριστικά στην ''Opinion de Malaga''.

Μάλιστα ο Βασιλειάδης επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί πρόταση κι από άλλες ομάδες. ''Υπάρχουν προτάσεις από τη Ρωσίαα όμως το μόνο που θέλω είναι να παίξω στην Ουνικάχα και την ACB. Υπάρχει μια επιλογή να πάω στην Μπαρτσελόνα όμως είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη Μάλαγα!''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ