ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλειάδης: "Είμαι έξι μήνες απλήρωτος"

Βασιλειάδης: "Είμαι έξι μήνες απλήρωτος"

Για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της Μπιλμπάο μίλησε ο Κώστας Βασιλειάδης ο οποίος παραδέχτηκε πως το πιθανότερο είναι το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τους Βάσκους, αφού πρώτα συζητήσει μαζί τους. Συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Μάλαγα

Μιλώντας στην ισπανική ιστοσελίδα tubasket.com, ο Κώστας Βασιλειάδης παραδέχτηκε ότι τους τελευταίους 6 μήνες δεν έχει πληρωθεί από την Μπιλμπάο και αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που ταλάνισαν φέτος την ομάδα του.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση που διαμορφώθηκε στη Μπιλμπάο τον τελευταίο χρόνο, λέγοντας: "Φέτος περάσαμε δύσκολα με τα οικονομικά προβλήματα. Έχω να πληρωθώ 6 μήνες".

Όσον αφορά το μέλλον, σχολίασε ότι: "Θα μου άρεσε να μιλήσω για το μέλλον της ομάδας. Για μένα είναι το σπίτι μου το Μπιλμπάο. Ξέρω ότι με τα τόσα προβλήματα θα είναι δύσκολο να συνεχίσω εδώ, θα ήθελα όμως να ακούσω τι έχουν να μου πουν".

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάλαγα και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται για τη μεταγραφή του. Ο ίδιος ζητάει 700.000 ευρώ, αλλά οι Ανδαλουσιάνοι προσπαθούν να ρίξουν το κασέ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ