ΜΠΑΣΚΕΤ

Τίναξε τα μηχανάκια στον αέρα

Τίναξε τα μηχανάκια στον αέρα

Η Ομπραντόιρο πήγε στη Φουενλαμπράδα, για να λήξει ένα αρκούντως μεγάλο αρνητικό σερί που είχε σε εκτός έδρας ματς, με τον Μάξι Κλέμπερ να δημιουργεί νέο ρεκόρ αξιολόγησης, στην ιστορία της Liga Endesa, ενώ... έφαγε τον Στεφάν Λασμέ (video).

Η τελευταία φορά που η Ομπραντόιρο είχε πανηγυρίσει, έπειτα από επίσκεψη σε άλλη έδρα, ήταν τον Οκτώβρη, οπότε είχε νικήσει την Μπανταλόνα. Έκτοτε, έχανε. Ώσπου το Σάββατο (21/3) πήγε στη Φουενλαμπράδα και επικράτησε 82-88, για να "σπάσει" το σερί των αποτυχιών. Το θέμα είναι πως λίγοι στάθηκαν σε αυτό το γεγονός. Όλοι έκαναν focus στο τι πρόσφερε ο Μάξι Κλέμπερ, Γερμανός πάουερ φόργουορντ των φιλοξενούμενων.

Όταν λοιπόν, τελείωσε το ματς, ο Κλέμπερ βρέθηκε να 'χει στον πίνακα αξιολόγησης 45 βαθμούς, το καλύτερο όλων που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της Liga Endesa. Έμεινε στο παρκέ για 32.36'' και πρόσφερε 36 πόντους, με 6/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 15/16 βολές, 3-2 ρμπ., 2 κλεψίματα, 2 τάπες και 0 λάθη, ενώ είχε και οκτώ κερδισμένα φάουλ!

Κάπως έτσι, άφησε πίσω του τον Ουίλι Χερνανγκομέζ, ο οποίος φέτος, για τη 10η αγωνιστική της ισπανικής λίγκας, έφτασε στους 43 βαθμούς, σε ματς της Σεβίλης με την Μπαρτσελόνα -και ήταν η καλύτερη επίδοση από καταβολής ACB.

Τώρα, σε ό,τι αφορά την Ομπραντόιρο, ο Στεφάν Λασμέ "κρατούσε" το Νο1, στη σχετική κατηγορία. Ο Γκαμπονέζος, ο οποίος αγωνίστηκε εκεί τη σεζόν 2011-12, "κρατούσε" την καλύτερη επίδοση, με 37 βαθμούς στον πίνακα αξιολόγησης. Όχι πια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ