ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα ρεκόρ της Ρεάλ που έσπασαν

Τα ρεκόρ της Ρεάλ που έσπασαν

Η Βαλένθια έκανε την έκπληξη, νίκησε την Ρεάλ και μαζί έσπασε ένα σωρό ρεκόρ που είχαν οι Μαδριλένοι όπως οι 28 συνεχόμενες νίκες, το αήττητο της έδρας τους και το φετινό 32-0

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε από την Βαλένθια για την 28η αγωνιστική της ισπανικής λίγκας και αυτή η ήττα στάθηκε η αφορμή για να χάσει όχι ένα ούτε δύο αλλά τέσσερα ρεκόρ που κατείχε.

Πρώτα απ' όλα μετρούσε 28 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Είχε 27 από φέτος και μία από τον περσινό 5ο τελικό με την Μπαρτσελόνα, όταν και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας. Ξεπέρασε έτσι το ρεκόρ των 27 σερί νικών που είχε από τη σεζόν 1984-85.

Το 27-0 με το οποίο ξεκίνησε η Ρεάλ ήταν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της ισπανικής λίγκας. Το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ ήταν το 15-0.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τους Μαδριλένους μετά από 28 αγώνες που είχαν δώσει στο "Παλάθιο ντε λος Ντεπόρτες". Είχαν 13-0 στην Ισπανία και 15-0 στην Ευρωλίγκα.

Πρώτη ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις μετά από 32 αγώνες. Η Ρεάλ είχε 27 νίκες στο πρωτάθλημα. 2 νίκες στο Supercopa και 3 στο "Κόπα ντελ Ρέι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ