ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει να προελαύνει η Ρεάλ

Συνεχίζει να προελαύνει η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της, καθώς επιβλήθηκε με 72-57 και της Εστουδιάντες πετυχαίνοντας το "7 στα 7" στην ισπανική λίγκα

Το "7 στα 7" έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία επικράτησε με 72-57 κόντρα σε μία Εστουδιάντες που παρουσιάστηκε καλύτερη του αναμενόμενου.

Το αήττητο τους διεύρυναν οι Μαδριλένοι που δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να κάμψουν την αντίσταση της Εστουδιάντες που αντιστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Καθοριστικοί οι Νίκολα Μίροτιτς και Σέρχιο Γιουλ που ήταν πρώτοι σκόρερ για τους νικητές με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Κάιλ Κιούριτς, όμως οι 17 του πόντοι δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του.

Ο Γιάννης Μπουρούσης τελείωσε το παιχνίδι με 2 πόντους και 5 ριμπάουντ σε σχεδόν 15 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 0/5 δίποντα.

Σπουδαία νίκη για τη Λαμποράλ

Σημαντική νίκη πέτυχε η Λαμποράλ Κούτσα η οποία επιβλήθηκε με 69-64 της Μανρέσα, λίγες μέρες πριν υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στη Βιτόρια. Καλό παιχνίδι από τον Τιμπόρ Πλάις που τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, ο Χάρης Γιαννόπουλος τελείωσε το παιχνίδι με 2 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής, με 1/6 δίποντα και 3 ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ