ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμπαίκτης του Νιούλεϊ, ο Μπέγκιτς;

Συμπαίκτης του Νιούλεϊ, ο Μπέγκιτς;
INTIME SPORTS

Η Γκραν Κανάρια ενδιαφέρεται για τον Μίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος δεν μετέχει στις δραστηριότητες του Ολυμπιακού. Έχει όμως, συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" και τώρα αναζητείται ο τρόπος λύσης του.

Η "Province" αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Γκραν Κανάρια (ομάδα του Μπραντ Νιούλεϊ) για τον Μίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος εσχάτως δεν μετέχει στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Έχει όμως, συμβόλαιο (για 650.000 ευρώ το χρόνο, διάρκειας 1+1) με τους "ερυθρόλευκους" και όπως επισημαίνει το "Gigantes "αυτό είναι το εμπόδιο ως προς την επιστροφή του στην Ισπανία".

Στο ίδιο μέσο αναφέρεται ότι ο Σλοβένος πάουερ φόργουορντ δεν έχει δώσει παιχνίδι, μετά τις 23/2 και τη θέση του στο rotation έχει πάρει ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Εστιάζει στο ότι η συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχει λυθεί και οι απαιτήσεις του δεν είναι από αυτές που μπορεί να αντέξει η Γκραν Κανάρια ή όποια άλλη ομάδα της Liga Endesa (γιατί ενδιαφέρον είχε εκφράσει και η Ομπραντόιρο).

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπέγκιτς είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τα χρήματα του από τον Ολυμπιακό (αυτά της τρέχουσας σεζόν και το opt out που αναφέρεται στο συμβόλαιο του, για την επόμενη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ