ΜΠΑΣΚΕΤ

Στήριξη σε Μπαρτζώκα από Ντε Λα Φουέντε

Στήριξη σε Μπαρτζώκα από Ντε Λα Φουέντε

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον πάγκο της ομάδας μετά την ήττα στον ημιτελικό του Copa Del Rey από την Βαλένθια.

Η - χτυπημένη από τραυματισμούς - Μπαρτσελόνα δεν άντεξε κόντρα στην Βαλένθια στον ημιτελικό του Copa Del Ray, γνωρίζοντας την ήττα με 76-67 , με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την συνέχεια του θεσμού. Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν κλόνισε την εμπιστοσύνη των Ιθυνόντων των μπλαουγκράνα στο πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάτι που θέλησε να ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του και ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε.

" Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή και αυτό ισχύει από το ξεκίνημα της σεζόν. Είχαμε ατυχία με τους τραυματισμούς. Πρέπει να παλέψουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην ACB (σ.σ Ισπανική Λίγκα) και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό στην EuroLeague" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντε Λα Φουέντε, για να συμπληρώσει στην συνέχεια ότι " πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί έχουμε δύο σημαντικές διοργανώσεις μπροστά μας. Οι παίκτες μας έδειξαν χαρακτήρα κόντρα στην Βαλένθια και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Πρέπει να συνεχίσουν έτσι και στην συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ