ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Εστουδιάντες ο Πέπου Ερνάντεθ

Στην Εστουδιάντες ο Πέπου Ερνάντεθ

Έπειτα από 6 χρόνια ο Πέπου Ερνάντεθ επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, την Εστουδιάντες. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας...

Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός Πέπου Ερνάντες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εστουδιάντες με την οποία αναδείχθηκε προπονητικά και αποτέλεσε πρώτο της προπονητή από το 1994 έως το 2005!

Η επιστροφή του Ερνάντεθ στην Εστουδιάντες, με την οποία κατά το παρελθόν είχε φτάσει στους τελικούς της ACB το 2004, είχε συμμετάσχει στα ημιτελικά του Ούλεμπ Καπ και είχε κατακτήσει το Κόπα Ντελ Ρέι το 2000, αποτελεί για τον ίδιο μία καινούρια σελίδα στην καριέρα του.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο έμπειρος τεχνικός είναι διάρκειας δύο ετών και αναμένεται ο Ερνάντες να το εξαντλήσει...Στο διάστημα της απουσίας του ο Ερνάντες αποτέλεσε τεχνικό της Εθνικής Ισπανίας για μία τριετία, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο του 2006 και το ασημένιο στο Ευρωμπάσκετ του 2007, αποχώρησε από την ομάδα το 2008 όταν και ήρθε σε σύγκρουση με τον Χοσέ Λουίθ Σάεθ, πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας μπάσκετ.

Την περσινή σεζόν αποτέλεσε πρώτο προπονητή της Μπανταλόνα, χωρίς όμως ο σύλλογος να πραγματοποιήσει κάποια ιδιατέρως αξιόλογη πορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ