ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόκριση Ρεάλ, 1-1 με ματσάρες οι άλλες σειρές

Πρόκριση Ρεάλ, 1-1 με ματσάρες οι άλλες σειρές

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε και εκτός έδρας της Ομπραντόιρο (74-58), παίρνοντας το "εισιτήριο" για τα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος. Ματσάρες στις άλλες σειρές με Σαραγόσα, Μπιλμπάο και Γκραν Κανάρια να ισοφαρίζουν σε 1-1. Τι έγραψε στο twitter του ο Νίκος Ζήσης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση της στα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Ομπραντόιρο με 74-58.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έκανε το 2-0 και πήρε το "εισιτήριο" για τα ημιτελικά των πλέι οφ στην Ισπανία.

Ο Κάρολ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση για τους νικητές, αφού τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους, ενώ ο Σέρχιο Γιουλ είχε 16. Για την Ομπραντόιρο, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε πλέι οφ ο Κορμπάτσο είχε 11 πόντους.

Η Βασίλισσα έγινε η πρώτη και η... μοναδική ομάδα που πέρασε στους τέσσερις καλύτερους, καθώς στα υπόλοιπα τρία ματς μίλησαν οι γηπεδούχοι. Η Μπιλμπάο έκαμψε την αντίσταση της Μπαρτσελόνα και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Νίκο Ζήση σε 19 λεπτά να έχει 5 πόντους και τον Κώστα Βασιλειάδη 13. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ήταν ο Λαμόντ Χάμιλτον με 19 πόντους. Από την Μπαρτσελόνα οι Ναβάρο, Χουέρτας είχαν από 19 πόντους, με τον Εράζεμ Λόρμπεκ να είναι πρώτος σκόρερ με 20.

Στην τρίτη παράταση η Σαραγόσα!

Ματσάρα και στη Σαραγόσα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στην τρίτη παράταση κόντρα στη Βαλένθια με 122-120! Ο Κελάτι ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους σε 120-120, με τον Ρούντεζ να δίνει τη νίκη στη Σαραγόσα στην εκπνοή.

Στην παράταση νίκησε και η Γκραν Κανάρια την Λαμποράλ Κούτσκα με 83-78, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Τόλσον που σημείωσε 17 πόντους, με τον Μπέλας να έχει 15. Από την Λαμποράλ, ο Νοτσιόνι είχε 13 πόντους και ο Ν. Μπιέλιτσα 12.

Διαβάστε τι έγραψε στο twitter του ο Νίκος Ζήσης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ