ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλάθα: "Να γίνουμε Ολυμπιακός!"

Πλάθα: "Να γίνουμε Ολυμπιακός!"

Ρώτησαν τον Τζουάν Πλάθα τι πρέπει να κάνει η Μάλαγα για να ανατρέψει την κατάσταση στη σειρά με την Μπαρτσελόνα. Τι έκανε ο κόουτς της Ουνικάχα; Έφερε ως παράδειγμα τον Ολυμπιακό!

Η Μάλαγα δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες στην ημιτελική σειρά των playoffs στη Liga Endesa, κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Βλέπετε, οι Καταλανοί έκαναν εύκολα το 2-0 στο Palau Blaugrana (σ.σ. παρόντος του Σερζ Ιμπάκα ) και πλέον θέλουν άλλη μια νίκη στην Ανδαλουσία για την πρόκριση στους τελικούς.

Το Game 3 είναι προγραμματισμένο για τις 10/06 (22:00) στο "Martin Carpena" και ο κόουτς της Μάλαγα, Τζουάν Πλάθα, παραδέχθηκε αρχικά ότι "Είναι γεγονός. Το 2-0 είναι ένα πολύ δύσκολο σκορ για να το γυρίσει οποιαδήποτε ομάδα στα playoffs. Το κάναμε στο παρελθόν, απέναντι στην Αλικάντε. Πλέον πρέπει να δείξουμε συνέπεια. Θυμηθείτε, απλώς, ότι η Μπαρτσελόνα έχασε τρεις συνεχόμενους αγώνες στα playoffs της Euroleague, κόντρα στον Ολυμπιακό! Έχουμε μπροστά μας τρία βουνά που πρέπει να ανεβούμε. Προς το παρόν τουλάχιστον, τα βλέπουμε ένα προς ένα".

Εν συνεχεία ο Πλάθα έκανε τον απολογισμό της σεζόν, βάζοντας θετικό πρόσημο. "Μέχρι πρότινος η Ουνικάχα Μάλαγα δεν συμμετείχε στo Copa del Rey ενώ έκανε ελάχιστα πράγματα στα playoffs. Ίσως δεν γίνουμε φέτος φιναλίστ στην ACB όμως το πρότζεκτ είναι ξεκάθαρο. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Νομίζω ότι ο οργανισμός βρίσκεται στον σωστό δρόμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ