ΜΠΑΣΚΕΤ

Περπέρογλου: Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αντιδράσαμε"

Περπέρογλου: Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αντιδράσαμε"

Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα Στράτος Περπέρογλου μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3 στη Βιτόρια, για το Final-8 του Κυπέλλου Ισπανίας στο μπάσκετ, Μιχάλη Στεφάνου.

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3 στη Βιτόρια, Μιχάλη Στεφάνου, για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας μετά τη νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα με 82-70 .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΙΤΟΡΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Ο διεθνςή φόργουορντ δήλωσε, καταρχήν, για το παιχνίδι ότι " για εμάς είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη. Είχαμε αρκετή πίεση τον τελευταίο καιρό. Πήραμε τη νίκη και κάναμε το πρώτο βήμα προς τον τελικό του Κυπέλλου”. Για όσα ακούστηκαν για την Μπαρτσελόνα την εβδομάδα που πέρασε, ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε “Όλη η σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη μέχρι τώρα. Πολλά ακούστηκαν αυτή την εβδομάδα και μάλιστα αναληθή. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και πολλές φορές κάποιος που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση αντιδράει θετικά”.

Όσο ημιτελικό που ακολουθεί κόντρα στην Βαλένθια, ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα σημείωσε ότι “υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα. Όλοι βλέπουμε το Κύπελλο σαν μια ευκαιρία για να γυρίσει η χρονιά για εμάς και ελπίζω να φτάσουμε στον τελικό. Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στην ενέργεια με την οποία παίζει ο αντίπαλος. Έχουμε λίγες ώρες για να ξεκουραστούμε και δεν υπάρχει χρόνος για να προετοιμαστούμε. Ουσιαστικά με ένα βίντεο που θα δούμε, θα πρέπει να πάμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ