ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Ο Ναβάρο είναι μοναδικός"

Πασκουάλ: "Ο Ναβάρο είναι μοναδικός"

Το εγκώμιο του Χουάν Κάρλος Ναβάρο έπλεξε ο Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πήρε από το χέρι την Μπαρτσελόνα και την οδήγησε στη νίκη και μετά το τέλος του αγώνα, ο Τσάβι Πασκουάλ τον αποθέωσε.

"Δεν ήταν έκπληξη η απόδοση του Ναβάρο γιατί είναι ένας μοναδικός παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ", υποστήριξε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

"Ο Ναβάρο έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος και στη συνέχεια μας οδήγησε στη νίκη. Ήταν τεράστια η απόδοσή του. Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν καθοριστικός, μας οδήγησε στην επίθεση και μας βοήθησε στην άμυνα. Φυσικά δεν μου προκαλεί έκπληξη από τη στιγμή που μιλάμε για έναν μοναδικό παίκτη στην ιστορία του μπάσκετ".

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα του γηπέδου τόνισε: "Μας βοήθησε πραγματικά να έχουμε ένταση και συγκέντρωση. Μας οδήγησε στη νίκη. Θέλαμε αυτό το αποτέλεσμα και μας κάνει πολύ χαρούμενους. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο".

Όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα στην Μπαρτσελόνα, υπογράμμισε: "Είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, γιατί πολλά αλλάζουν μέσα σε 24 ώρες, ειδικά από τη στιγμή που φέτος μας έχει λείψει η σοφία μέσα στο παρκέ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ