ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Μείναμε από δυνάμεις"

Πασκουάλ: "Μείναμε από δυνάμεις"
INTIME SPORTS

Ο Τσάβι Πάσκουαλ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Μπαρσελόνα ξέμεινε από δυνάμεις στον αγώνα με την Γκραν Κανάρια. Διαβάστε τι είπε για τους αγώνες που ακολουθούν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό

Στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Γκραν Κανάρια, ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα ξέμεινε από δυνάμεις και γι' αυτό ηττήθηκε.

Ο προπονητής των Καταλανών, αναφέρθηκε στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του, λέγοντας πως προσπάθησε να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής.

"Ξεμείναμε από δυνάμεις και δεν καταφέραμε να υπερασπιστούμε τη διαφορά των 11 πόντων στην τελευταία περίοδο. Τα τρίποντα και τα λάθη μας στην άμυνα ισορρόπησαν την αναμέτρηση κι όλα κρίθηκαν στην απώλεια δυο αμυντικά ριμπάουντ στα τελευταία δευτερόλεπτα", σχολίασε ο Τσάβι Πασκουάλ και συνέχισε:

"Προσπαθήσαμε να φανούμε αντάξιοι. Μοιράσαμε το χρόνο, ξεκουράσαμε όσους χρειαζόταν και μέχρι τον τραυματισμό του Μπραντ Όλεσον στα μισά της τέταρτης περιόδου είχαμε τον έλεγχο. Θα αλλάξουμε το "τσιπ" και θα βάλουμε αυτό της Αθήνας. Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση προ 3ετίας και καταφέραμε να φύγουμε νικητές απ' τη Μαδρίτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ