ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρουσίασε Ζελαμπάλ η Βαλένθια

Παρουσίασε Ζελαμπάλ η Βαλένθια

Η Βαλένθια παρουσίασε και επίσημα την απόκτηση του Μικαέλ Ζελαμπάλ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πώς θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του Eurocup (video).

Ο Μικαέλ Ζελαμπάλ είναι και επίσημα παίκτης της Βαλένθια, με τον σύλλογο να κάνει παραχωρεί και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την απόκτηση του.

Ο Γάλλος, ο οποίος ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην Τσεντεβίτα, όμως μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρωλίγκα αποχώρησε εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στους Ισπανούς.

" Μπορώ να πω ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το Eurocup", ήταν τα πρώτα λόγια του Μικαέλ Ζελαμπάλ που πρόσθεσε:

" Ο προπονητής μου είπε να παίζω επιθετικά με αυτοπεποίθηση και να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά και την ομάδα να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα που θέλει".

Ο Ζελαμπάλ με τη φανέλα της Τσεντεβίτα σε 10 αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα είχε 12,8 πόντους με 91.7% στσις βολές, 66,1% στα δίποντα και 42,1% στα τρίποντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ