ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραμένει στην Κανάριας ο Λαμπρόπουλος

Παραμένει στην Κανάριας ο Λαμπρόπουλος

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Κανάριας για 1+1 χρόνια. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του για τον Έλληνα άσο

Η Κανάριας στην επίσημη ιστοσελίδα της ανακοίνωσε την παραμονή του Φώτη Λαμπρόπουλου στο ρόστερ της, καθώς οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Ο Λαμπρόπουλος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Κανάριας, καθώς συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ ύψους 2.06μ. τη σεζόν που τελείωσε είχε κατά μέσο όρο 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κατά μέσο όσο.

Ο Αλεχάντρο Μαρτίνεθ ήταν ικανοποιημένος από την παραμονή του Λαμπρόπουλου στην ομάδα του: "Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε και πρέπει να ανέβουμε ένα επίπεδο σε σχέση με πέρσι και γι' αυτό σκεφτήκαμε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσει στην ομάδα. Ο β' γύρος που έκανε ήταν εκπληκτικός και είμαστε σίγουροι ότι θα τα πάει ακόμα καλύτερα και θέλουμε να συνεχίσει με τη φανέλα μας.

Είναι ικανός να διατηρήσει την ένταση και την συγκέντρωση που είναι απαραίτητη μέρα με τη μέρα. Η ικανότητα να παίξει κάτω από το καλάθι και το καλό του μακρινό σουτ, είναι δύο στοιχεία που δεν. Περιμένουμε πολλά από το Φώτη και είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει μαζί μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ