ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάνκο: "Σαν να γύρισα σπίτι μου"

Πάνκο: "Σαν να γύρισα σπίτι μου"
INTIME SPORTS

Ο Άντι Πάνκο δήλωσε ενθουσιασμένος από την επιστροφή του στην Ισπανία και τη Μάλαγα και αναφέρθηκε στο πόσο εύκολα αναμένεται να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα

Ο Άντι Πάνκο επέστρεψε στην Ισπανία και δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του από την ανταλλαγή του στη Μάλαγα.

"Είμαι χαρούμενος, ενθουσιασμένος… μόνο θετικά συναισθήματα έχω. Επιτέλους επέστρεψα στην Ισπανία, κάτι που ήθελα, ενώ είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ουνικάχα. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί", σχολίασε ο Πάνκο και συμπλήρωσε:

"Είναι κάτι καινούριο για μένα, το να αλλάζω ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά για να είμαι ειλικρινής η Ισπανία είναι η πάντα η πρώτη μου επιλογή και ευτυχώς αυτό έγινε. Νιώθω σαν να γύρισα σπίτι.

Έχω αγωνιστεί για πολλά χρόνια εδώ και γνωρίζω πολύ καλά το πρωτάθλημα, γι’ αυτό δεν νομίζω να μου πάρει χρόνο για να προσαρμοστώ. Μπορεί για την οικογένειά μου να είναι δύσκολο, λόγω της ξαφνικής αλλαγής, αλλά εγώ πιστεύω πως θα προσαρμοστώ εύκολα.

Ξέρω τον καθέναν στην ομάδα, τους παίκτες, τον προπονητή… Όλοι τους είναι πολλά χρόνια στην Ισπανία. Ξέρω τους οπαδούς και γενικά ξέρω αρκετό κόσμο στο πρωτάθλημα. Ξαναλέω πως θα είναι εύκολο για μένα, να προσαρμοστώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ