ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο μοναδικός... τροπαιούχος ο Πασκουάλ

Ο μοναδικός... τροπαιούχος ο Πασκουάλ
INTIME SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο μοναδικός προπονητής από τους οκτώ που βρίσκονται στα πλέι οφ, ο οποίος έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή!

Η κανονική περίοδο του ισπανικού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και πλέον μπαίνουμε στην... τελική ευθεία των πλέι οφ, όπου και θα μάθουμε στο τέλος της διαδρομής τον πρωταθλητή.

Οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Κάχα Λαμποράλ, Γκραν Κανάρια, Βαλένθια, Σαραγόσα, Μπιλμπάο και Ομπραντόιρο είναι οι οκτώ ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ με φόντο το τρόπαιο του πρωταθλητή Ισπανίας για τη σεζόν 2012-13.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, λοιπόν είναι ο μοναδικός προπονητές από όσους βρίσκονται μεταξύ των "8" που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Άλλες χρονιές υπήρχαν τεχνικοί όπως οι Αίτο Ρενέσες, Χοάν Πλάθα, Σέρτζιο Σκαριόλο, Ντούσκο Ιβάνοβιτς ή Σβέτισλαβ Πέσιτς, όμως φέτος μόνο ο Πασκουάλ έχει στεφθεί πρωταθλητής.

Για τους υπόλοιπους θα είναι η πρώτη φορά, με τον Πάμπλο Λάσο φυσικά να είναι εκείνος που θέλει να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο από τη σεζόν 2006-07.

Από τότε τον τίτλο του πρωταθλητή έχουν πάρει οι Κάχα Λαμποράλ (2008), Μπαρτσελόνα (2009), Κάχα Λαμποράλ (2010), ενώ πέρυσι και πρόπερυσι πρωταθλητές ήταν και πάλι οι Καταλανοί (2011, 2012).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ