ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Θανάσης έβαλε τέλος στο σερί της Μπιλμπάο

Ο Θανάσης έβαλε τέλος στο σερί της Μπιλμπάο

Με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να κάνει την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, η Ανδόρα επικράτησε εντός έδρας της Μπιλμπάο (85-81), υποχρεώνοντας τους "άνδρες με τα μαύρα" στην πρώτη φετινή τους ήττα στη Liga Endesa.

Το σερί της Μπιλμπάο σταμάτησε στην Ανδόρα, εκεί όπου η ομάδα του Θανάση Αντετοκούνμπο πήρε τη νίκη. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν των "ανδρών με τα μαύρα" (85-81) για την 5η αγωνιστική της Liga Endesa, καταφέρνοντας να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Ο διεθνής φόργουορντ ήταν μάλιστα εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του, έχοντας 13 πόντους (5/6 δίποντα, 0/4 τρίποντα), 6 ριμπάουντ και 1 λάθος σε 17'28'', στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Από κοντά κι ο Μπέκα Μπουριανάτζε, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, ο Μάικλ Έρικ (πρώην της ΑΕΚ) είχε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Άλεξ Μούμπρου συνεισέφερε 13 πόντους (με 4/13 σουτ), όντας όμως ο μοιραίος της ομάδας του στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής, η Σαραγόσα συνέτριψε τη Μούρθια (95-77), με τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους να έχει 19 πόντους και τον Ρόμπιν Μπένζινγκ να προσθέτει άλλους 16 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ