ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ρίμπας ψήφισε υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας

Ο Ρίμπας ψήφισε υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας

Ο γεννημένος και μεγαλωμένος στην Βαρκελώνη, Πάου Ρίμπας, ψήφισε υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας στην Ισπανία, γνωστοποιώντας το γεγονός στο twitter.

Με ανάρτηση του στο twitter, ο γεννημένος και μεγαλωμένος στην Βαρκελώνη, Πάου Ρίμπας, ο οποίος ανήκει στην Μπαρτσελόνα, γνωστοποίησε την ψήφο του υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας στην Ισπανία.

Στην Καταλονία πραγματοποιήθηκε το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιοχής, το οποίο έχει διακοπεί αρκετές φορές, λόγω των επεμβάσεων της αστυνομίας και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί. Μάλιστα, οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως έχουν χτυπηθεί 337 διαδηλωτές, οι οποίοι δέχονται ιατρική φροντίδα.

Οι υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας της Καταλονίας είναι αρκετοί, ακόμη και διάσημοι αθλητές της χώρας, όπως ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ (όπως και οι Κάρλος Πουγιόλ και Τσάβι) και ο μπασκετμπολίστας του συλλόγου, Πάου Ρίμπας, ο οποίος στην ανάρτηση του στο twitter έγραψε "Democracia".

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα τρόφιμα που θα σε σώσουν σε περίπτωση πολέμου

Η Σουηδία τύπωσε ένα εγχειρίδιο με το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες της αν ξεσπάσει πόλεμος, και όλοι αναρωτιόμαστε αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24