ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιουλ τώρα στους Ρόκετς; Γράψτε... φάρσα!

Ο Γιουλ τώρα στους Ρόκετς; Γράψτε... φάρσα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγάλο ισπανικό σάιτ αποφάσισε να κάνει πλάκα εκμεταλλευόμενο την Ισπανικά "πρωταπριλιά", γράφοντας ότι ο Σέρχιο Γιουλ θα αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη των Χιούστον Ρόκετς!

Σε όλο τον κόσμο λένε ψέμματα την πρωταπριλιά. Στην Ισπανία λένε στις... 28 Δεκεμβρίου προς τιμήν των παιδιών που σκότωσε ο Ηρώδης, γνωστή στα Ισπανικά και ως "dia de los santos inocentes". Κοινώς, αυτή είναι η μέρα που...ξεσαλώνουν οι "ψεύτες"!

Παίρνοντας λοιπόν ως αφορμή αυτή τη μέρα, η ιστοσελίδα "apuestasbaloncesto.com.es" αποφάσισε να "ανεβάσει" κείμενο όπου υποστήριζε ότι ο Σέρχιο Γιουλ θα αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό τους Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ!

Το κείμενο μάλιστα μοιάζει αρκετά αληθοφανές, αφού αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "ο Γιουλ αποδέχθηκε την προσφορά των Ρόκετς και θα πάει στο ΝΒΑ. Η Ρεάλ έχασε έτσι τον καλύτερο παίκτη της μέσα σε ένα βράδυ, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στους στόχους της ομάδας σε ACB και EuroLeague. Πλέον η ομάδα ψάχνει για τις εναλλακτικές της, με την πρώτη λύση να είναι η επιστροφή του Φακούντο Καμπάτσο από τη Μούρθια, κάτι που δεν είναι εύκολο όμως".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ