ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκησε χωρίς να φορτσάρει η Μπαρτσελόνα

Νίκησε χωρίς να φορτσάρει η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Λαγκούν Άρο με 71-56 πατώντας γκάζι μόνο στο δ' δεκάλεπτο έχοντας σε καλή επιθετική μέρα τον Πιτ Μάικλ με 17 πόντους

Στην κορυφή του πρωταθλήματος παραμένει η Μπαρτσελόνα η οποία επικράτησε με σκορ 71-56 της Λαγκούν Άρο μακριά από την έδρα της και διατήρησε την πρωτιά της, εκμεταλλευόμενη και το στραβοπάτημα της Κάχα Λαμποράλ.

Έτσι, πλέον ελπίζει να ηττηθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης από την Αλικάντε προκειμένου να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της Liga Endesa.

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δ' δεκάλεπτο, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντέδρασε απέναντι στη Λαγκούν Άρο που είχε μειώσειΜε αντεπίθεση διαρκείας στο δ' δεκάλεπτο, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντέδρασε απέναντι στη Λαγκούν Άρο που είχε μειώσει σε 49-55 στο 30'. Ο Πιτ Μάικλ έδωσε πολλές λύσεις στην επίθεση και τελείωσε το ματς με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από τα άλλα παιχνίδια της ημέρας ξεχώρισε η μεγάλη σε έκταση νίκη της Σαραγόσα επί της Μπανταλόνα με το ευρύ 96-73 αλλά και η επικράτηση της Γκραν Κανάρια επί της Εστουντιάντες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής της ισπανικής λίγκας: Μάλαγα - Μούρθια 87-79, Βαλένθια - Φουενλαμπράδα 69-76, Κάχα Λαμποράλ - Μανρέσα 65-76, Σαραγόσα - Μπανταλόνα 96-73, Γκραν Κανάρια - Εστουντιάντες 73-65, Ομπραντόιρο - Καχασόλ 70-77, Λαγκούν Άρο - Μπαρτσελόνα 56-71, 7μ.μ. Αλικάντε - Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ