ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη της Μπιλμπάο στην πρόβα Κυπέλλου

Νίκη της Μπιλμπάο στην πρόβα Κυπέλλου

Η Μπιλμπάο επικράτησε με σκορ 81-70 της Γκραν Κανάρια και πέρασε στην 3η θέση της ισπανικής λίγκας, όπου ισοβαθμεί με τη Βαλένθια μετά και από το στραβοπάτημα της τελευταίας

Σε ένα ματς... πρόβα εν όψει του "Κόπα ντελ Ρέι", η Μπιλμπάο επιβλήθηκε της Γκραν Κανάρια με 81-70 και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας, στη Liga Endesa.

Έτσι, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη έφτασε τις 12 νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ απέκτησε και ψυχολογία εν όψει του προημιτελικού με την Γκραν Κανάρια για το "Κόπα ντελ Ρέι".

Αποφασιστικός για την έκβαση της νίκης, ο Άλεξ Μουμπρού ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους, ενώ ο Βασιλειάδης ήταν πολύ θετικός ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 9 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Η Μπιλμπάο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το στραβοπάτημα της Βαλένθια που ηττήθηκε με σκορ 72-69 από τη Φουενλαμπράδα. Ο Μαϊνόλντι με με 2/2 βολές, έγραψε το τελικό 72-69 στα 9'' πριν το τέλος. Στο παιχνίδι που είχε ανοίξει την αυλαία την Παρασκευή, η Λαγκούν Άρο ηττήθηκε από την Μπανταλόνα με σκορ 73-67.

Αναλυτικά, οι αγώνες της Κυριακής (20/1): 1μ.μ. Κάχα Λαμποράλ - Σαραγόσα, 1μ.μ. Μούρθια - Καχασόλ, 1μ.μ. Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα, 1.40μ.μ. Μάλαγα- Ρεάλ, 8μ.μ. Μανρέσα - Ομπραντόιρο, Τρίτη 22/1 11μ.μ. Κανάριας-Εστουδιάντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ