ΜΠΑΣΚΕΤ

MVP της 20ης αγωνιστικής της ACB ο Λάρκιν

MVP της 20ης αγωνιστικής της ACB ο Λάρκιν

Ο Σέιν Λάρκιν της Μπασκόνια αναδείχθηκε Πολυτιμότερος παίκτης της 20ης αγωνιστικής στο Ισπανικό Πρωτάθλημα χάρη στην τρομερή εμφάνισή του κόντρα στην Ανδόρα.

Ο Σέιν Λάρκιν επιβεβαίωσε σε ακόμα ένα παιχνίδι στην ACB ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με την πολύ καλή εμφάνισή του κόντρα στην Ανδόρα να συνοδεύεται και από την επιστροφή της Μπασκόνια στις νίκες μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης μεσοβδόμαδα για την EuroLeague, αλλά και την ανάδειξή του σε MVP της 20ης αγωνιστικής στην ACB.

Ο βραχύσωμος γκαρντ είχε 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 9 ασίστ στο σημαντικό "διπλό" των "Βάσκων" με 82-91 μέσα στην Ανδόρα, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Λίγκας. Η συγκεκριμένη επίδοση είναι μάλιστα η καλύτερη της καριέρας του στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά φέτος που κατέκτησε το βραβείο του Πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής.

Ο Λάρκιν διανύει μία εξαιρετική σεζόν στη Μπασκόνια, αριθμώντας 13.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, καλύπτοντας ιδανικά μέχρι στιγμής παρέα με τον Ρόντρικ Μπουμπουά τα κενά που άφησαν με την φυγή τους οι Μάικ Τζέιμς και Ντάριους Άνταμς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ