ΜΠΑΣΚΕΤ

MVP στην Ισπανία ο Ρέγιες -πάλι

MVP στην Ισπανία ο Ρέγιες -πάλι

Ο Φελίπε Ρέγιες ήταν μέλος στην καλύτερη πεντάδα της Liga Endesa για φέτος, και ο MVP της χρονιάς. Και όλα αυτά, στα 35 του. Και έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο με τη Ρεάλ.

Στις 19/5 το Sport24.gr αποκάλυψε πως ο Φελίπε Ρέγιες όχι μόνο θα μείνει στη Ρεάλ, αλλά έχει υπογράψει ήδη διετή επέκταση .

Ο αρχηγός της "βασίλισσας" έχει πολλούς λόγους να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, όπως και οι Μαδριλένοι έχουν πολλούς λόγους να θέλουν να τον κρατήσουν. Ο τελευταίος είναι η ανάδειξη του σε "πολυτιμότερο παίκτη" της Liga Endesa, για τη σεζόν 2014-15.

Είχε πάρει το ίδιο βραβείο το 2009 και μπήκε στη λίστα των Μίντλετον (είχε γίνει MVP τρεις φορές), Τανόκα Μπερντ, Λουίς Σκόλα, Άρβιντας Σαμπόνις (από δυο φορές). Το 2007 ήταν ο MVP των τελικών, ενώ ήταν στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος το 2007, το 2009 και μπήκε και φέτος.

Ο Ρέγιες συγκέντρωσε 70 βαθμούς, από τις ψήφους που κατέθεσαν οι φαν, τα ΜΜΕ, οι παίκτες και οι προπονητές και έτσι έφαγε το... αγαλματάκι από τον Μάρκο Τοντόροβιτς που έμεινε στους 65 βαθμούς. Ο νεαρός ήταν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των παικτών, ενώ ο Αουγκούστο Λίμα της Τενερίφης, ήταν στο Νο1 των φαν. Ο Βραζιλιάνος ήταν η πέμπτη επιλογή (με 25 βαθμούς), η τέταρτη ήταν ο Πάου Ρίμπας (Βαλένθια) με 28, ενώ στο Νο3 βρέθηκε ο Τζέισον Γκρέιντζερ της Μάλαγα (30 βαθμοί).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ