ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 96-89

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 96-89

Η Μπαρτσελόνα σε ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάγκασε την Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη της ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα (96-89), με απίστευτη εμφάνιση από τον αρχηγό, Χουάν Κάρλος Ναβάρο!

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και την ανάγκασε στην πρώτη της ήττα εντός των συνόρων, καθώς επιβλήθηκε με 96-89 χάρη στην απίστευτη εμφάνιση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο!

Ο αρχηγός των Καταλανών ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 33 πόντους, έχοντας 4/4 βολές, 7/8 δίποντα, 5/5 τρίποντα, 3 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος...

Ο Ναβάρο πήρε τη μπάλα στα χέρια του σε δύσκολα σημεία για τη Μπαρτσελόνα και οδήγησε την ομάδα του σε μία σπουδαία νίκη, ενώ παράλληλα ανάγκασε τη Βασίλισσα στην πρώτη της φετινή ήττα.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο να προηγείται με 21-17, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 23-20 για τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ.

Στην δεύτερη περίοδο, όμως τα πράγματα άλλαξαν, καθώς η Ρεάλ βρήκε συγκέντρωση και λύσεις στο παιχνίδι της, με τον Ρούντι Φερναντεθ, με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά με 34-38, ύστερα από καλάθι του Ροντρίγκεθ. Παρόλα, αυτά η Μπαρτσελόνα ισορρόπησε και με τρίποντο του Σάδα βρέθηκε στο +4 (45-41) για να πάνε τελικά οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 45-44, έπειτα από τρίποντο απάντηση του Ροντρίγκεθ.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 96-89

Ο Ζεράρ Πικέ παρακολουθεί τις προσπάθειες των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ...

Βγήκε μπροστά ο αρχηγός...

Ο Ναβάρο πήρε την κατάσταση στα χέρια του με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου και η Μπαρτσελόνα πάτησε γκάζι! Οι Καταλανοί με τον αρχηγό του σε μεγάλη βραδιά κατάφεραν σταδιακά να αυξήσουν την διαφορά τους και να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο με προβάδισμα εννέα πόντων απέναντι στην Βασίλισσα (73-64).

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση και με τους Φερνάντεθ, Ροντρίγκεθ κατάφερε να μειώσει στους οκτώ πόντους με τρίποντο του τελευταίου (86-78). Παρόλα αυτά, ο Ναβάρο κατάφερε να αυξήσει την διαφορά για την Μπαρτσελόνα, η οποία στο τέλος θα φτάσει στη νίκη με 96-89.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 45-44, 73-64, 96-89.

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Σάδα 7(1), Χουέρτας 2, Ναβάρο 33, Γιασικεβίτσιους 7(1), Ουάλας 8(2), Ραμπασέδα, Λόρμπεκ 9(1), Τζαβάι 7, Μάικλ 15(2), Τόμιτς 8.

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ντρέιπερ 3(1), Φερνάντεθ 18(3), Σουάρεθ 2, Ρέγιες 10, Μίροτιτς 12, Ροντρίγκεθ 17(3), Χετσχάιμερ 2, Μπέγκιτς, Κάρολ 11(2), Γιουλ 6, Σλότερ 8.

Ο Τζο Ινγκλς, ο οποίος απουσίασε από την Μπαρτσελόνα για τη νίκη της ομάδας του:

O ηγέτης της Ρεάλ, Ρούντι Φερνάντεθ, χαρακτηρίζει σημείο αναφοράς για εκείνον τον "Λα Μπόμπα" Ναβάρο:

Ο Νίκος Ζήσης για την σπουδαία εμφάνιση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο:

Ο Πάου Γκασόλ έγραψε ότι ο Ναβάρο είναι ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους με τον οποίο ήταν συμπαίκτης:

Ο Ντε Χέα αποθεώνει τον Ναβάρο...

Διαβάστε το σχόλιο του Ρίκι Ρούμπιο στο twitter για τη... μάχη Ναβάρο - Φερνάντεθ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ