ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάχη με τον καρκίνο ο Αμπός

Μάχη με τον καρκίνο ο Αμπός

Στα 53 του χρόνια, ο Χοσέ Λουίς Αμπός της Σαραγόσα είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει από τους πάγκους αφού βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μάχη της ζωής του. Διαβάστε τη συγκλονιστική επιστολή του.

Υπάρχουν στιγμές που το μπάσκετ περνά σε δεύτερη μοίρα. Στην περίπτωση του Χοσέ Λουίς Αμπός, ο 53χρονος κόουτς της Σαραγόσα καλείται να βγει νικητής στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του.

Ο Ισπανός τεχνικός ταλαιπωρείται από την επάρατη νόσο και μέσω ανοιχτής επιστολής, ενημέρωσε ότι υποχρεούται να αποχωρήσει από τους πάγκους. Προσωρινά τουλάχιστον, αφού ξεκαθάρισε ότι θέλει να επιστρέψει στα γήπεδα και να ζήσει ξανά το πάθος και την ένταση με τους φίλους της Σαραγόσα!

Μέσω ανοιχτής επιστολής, ο Χοσέ Λουίς Αμπός ενημέρωσε ότι αδυνατεί να κοουτσάρει τη νέα σεζόν κι αισιοδοξεί ότι θα επιστρέψει άμεσα στους πάγκους.

''Αγαπημένοι μου φίλοι

Θέλω να σας ενημερώσω ότι τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, για το οποίο δεν γνωρίζω πόσο θα διαρκέσει η θεραπευτική αγωγή. Δεν είμαι σε θέση να ξεκινήσω τη σεζόν με τη Σαραγόσα. Δεν θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε μαζί τις νίκες με την αγαπημένη μας ομάδα.

Είμαι σίγουρος ότι οι βοηθοί μου με τους οποίους συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια, θα αποδειχτούν εξαιρετικοί επαγγελματίες και θα είναι σε θέση να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει. Ελπίζω να γυρίσω σύντομα κοντά σας, για να ζήσω ξανά το πάθος που βγάζουν οι φίλοι της Σαραγόσα στο Principe Felipe!

Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας. Χωρίς αμφιβολία, τα μηνύματά σας μου δίνουν τεράστια δύναμη. Την ίδια στιγμή και όσον αφορά την οικογένειά μου, θα ήθελα να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή των δικών μου ανθρώπων.

Μια μεγάλη αγκαλιά για όλους! Ζήτω η Σαραγόσα!''

Εν τω μεταξύ, σύσσωμη η ACB εκφράζει τη στήριξή της στον 53χρονο προπονητή της Σαραγόσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ