ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλαβέρ: "Η Βαλένθια ήταν το σπίτι μου"

Κλαβέρ: "Η Βαλένθια ήταν το σπίτι μου"

Η Βαλένθια αποχαιρέτησε σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα τον Βίκτορ Κλαβέρ που θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. "Αυτά τα χρόνια δεν θα ξεχαστούν", είπε ο παίκτης

Σε μία σεμνή εκδήλωση που έγινε στη "Φοντέτα", οι ιθύνοντες της Βαλένθια αποχαιρέτησαν τον Βίκτορ Κλαβέρ που θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Στις δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Βαλένθια, Βιθέντε Σολά, τόνισε ότι πρόκειται για μία ξεχωριστή μέρα για την ομάδα του:

"Είναι μία ξεχωριστή μέρα για τη Βαλένθια, επειδή είναι η πρώτη φορά που ένας παίκτης που ανδρώθηκε στη Βαλένθια, φεύγει για να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ.

Τον είδαμε να μεγαλώνει ως παίκτη και ως άνθρωπο και ήμασταν πάντα περήφανοι για την δουλειά του και την εξέλιξη του, για την οποία η οικογένειά του ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό. Βίκτορ, σου ευχόμαστε καλή τύχη και κάθε επιτυχία, γιατί η επιτυχία σου θα είναι και λίγο δική μας".

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Κλαβέρ ήταν σαφώς συγκινημένος: "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία μέσα από αυτή την εκδήλωση να πω αντίο, καθώς ήταν το σπίτι μου για πολλά χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι πριν από 8 χρόνια που ήρθα εδώ ήξερα ότι είναι το καλύτερο μέρος για να αναπτυχθώ σαν παίκτης.

Έχω πει πολλές φορές ότι ήμουν τυχερός που έπαιξα στην ACB, με την ομάδα της ομάδας της πόλης μου. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αυτά τα χρόνια δεν θα τα ξεχάσω ποτέ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ