ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπάτσο ο πρώτος και έπεται συνέχεια στην Ρεάλ

Καμπάτσο ο πρώτος και έπεται συνέχεια στην Ρεάλ

Σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ η Ρεάλ έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με τον - δανεικό στη Μούρθια - Φακούντο Καμπάτσο να αναμένεται να είναι η πρώτη προσθήκη.

Η Ρεάλ κατέκτησε την 4η θέση στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, βλέποντας να πηγαίνει στράφι η εξαιρετική κανονική περίοδος που έκανε, όταν και τερμάτισε στην 1η θέση.

Με όλους πλέον να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο Πρωτάθλημα και την σειρά με την Ανδόρα, Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στη Μαδρίτη ήδη κάνουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ένας σχεδιασμός που όπως φαίνεται θα ξεκινήσει με την επιστροφή του Φακούντο Καμπάτσο από τη Μούρθια, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός την τελευταία διετία, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις

Ο Αργεντινός γκαρντ όμως φαίνεται ότι θα είναι απλώς η μία από τις αρκετές κινήσεις που θα γίνουν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της Ισπανικης "AS", οι Μαδριλένοι ελπίζουν ότι ο Άντονι Ράντολφ θα αγωνιστεί με την Εθνική Σλοβενίας και θα αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο, αδειάζοντας μία θέση ξένου, την οποία πολύ θα ήθελαν να καλύψουν με τον Τρόι Τόμκινς, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε κυρίως στην EuroLeague, αφού υπάρχει ο περιορισμός των δύο Αμερικανών σε κάθε ρόστερ (συν 4 κοινοτικών).

Προς αυτή την κατεύθυνση πάντως ενδέχεται να βοηθήσουν και οι προσπάθειες του Μεξικάνου Γκουστάβο Αγιόν να αποκτήσει Ισπανικό διαβατήριο, αφού κι αυτός έπιανε θέση ξένου φέτος.

Από εκεί και πέρα, στη Μαδρίτη είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν ακόμα δύο δανεικοί παίκτες. Ο λόγος για τον Ισπανό διεθνή Σαντιάγκο Γιούστα (20 χρονών, σμολ φόργουορντ, 2 μέτρα) που φέτος αγωνίστηκε στην Ομπραντόιρο και τον Βραζιλιάνο (με Ισπανικό διαβατήριο) Φελίπε Ντος Άνιος (19 χρόνών, σέντερ, 2,21 μέτρα), ο οποίος αγωνίστηκε στην Ισπανική Α2 με την Οβιέδο. Τέλος, δεν αποκλείεται να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και ο Μαυροβούνιος (με Ισπανικό διαβατήριο) Ντίνο Ράντονσιτς (19 χρονών, σούτινγκ γκαρντ, 2.02 μέτρα), ο οποίος εντυπωσίασε φέτος με την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ