ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλύτερος όλων ο Τοντόροβιτς

Καλύτερος όλων ο Τοντόροβιτς

Ο Μάρκο Τοντόροβιτς είναι η... απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά την Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι έχουν εδραιωθεί στην τετράδα της ACB ενώ ο Μαυροβούνιος αναδείχθηκε MVP Μαρτίου! Δείτε τους αριθμούς του και θα καταλάβετε το γιατί.

Πέρσι αγωνίστηκε με την Μπαρτσελόνα σε 19 αγώνες στην Euroleague και σε 31 αγώνες στην Liga Endesa. Εν συνεχεία δόθηκε δανεικός στην Μπιλμπάο και πλέον έχει εξελιχθεί σε ηγέτη των Βάσκων.

Ο λόγος για τον Μάρκο Τοντόροβιτς, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος όλων στην ισπανική λίγκα, για τον μήνα Μάρτιο. Ο 23χρονος σέντερ έγινε πικ στο Νο45 του draft από τους Blazers αλλά τα δικαιώματά του παραχωρήθηκαν στο Houston. Φέτος έχει αυξημένο ρόλο στο rotation της Μπιλμπάο που φιγουράρει στην τέταρτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 18-8, μολονότι στις αρχές της σεζόν βρέθηκε εκτός πρωταθλήματος!

Ο Μαυροβούνιος είχε 20.6 πόντους, 8.6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1.8 λάθη και 1.4 κοψίματα μ.ό. τον περασμένο μήνα, πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση κόντρα στη Μούρθια με 15 πόντους, 14 ριμπάουντ και 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ