ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτό είναι το Copa del Rey

Αυτό είναι το Copa del Rey

Με ηγέτη τον Άντι Πάνκο, η Φουενλαμπράδα επιβλήθηκε της Λαμποράλ Κούτσα (74-73), αλλά οι Βάσκοι θα παίξουν στο Copa del Rey, την ερχόμενη εβδομάδα! Ποιοι άλλοι θα είναι εκεί;

Η Φουενλαμπράδα για το ισπανικό πρωτάθλημα επικράτησε με 74-73 της Λαμποράλ Κούτσα, που γνώρισε ακόμα μία ήττα μετά από εκείνη κόντρα στον Ολυμπιακό στο την Ευρωλίγκα. Εξαιρετική εμφάνιση από τους νικητές πραγματοποίησε ο Άντι Πάνκο, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους, συμπεριλαμβανομένου του τρίποντου που διαμόρφωσε αποτέλεσμα.

Η 17η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με τη νίκη της Εστουδιάντες επί της Λαγκούν Άρο με 72-61, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Ούρος Σλόκαρ. Μαζί με αυτό το ματς, τελείωσε και η... ιστορία με τις ομάδες που θα εμφανιστούν στο Copa del Rey, την άλλη εβδομάδα. Είναι οι οκτώ πρώτες της βαθμολογίας, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στη Liga Endesa.

Πράγμα που σημαίνει πως είναι οι εξής: Ρεάλ, Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Μάλαγα, Γκραν Κανάρια, Σαραγόσα, Λαμποράλ Κούτσα και Τενερίφη. Οι τρεις τελευταίοι ήταν οι... τυχεροί από μια λίστα επτά ομάδων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ