ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα δίχως επιπτώσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

Ήττα δίχως επιπτώσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Σαν Εμετέριο οδήγησε τη Λαμποράλ Κούτσα στη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (94-81), αυξάνοντας τις ελπίδες για κατάληψη της έβδομης θέσης εν όψει πλέι οφ. Ήττα δίχως... ουσία για τη "Βασίλισσα", που δεν χάνει την πρωτιά.

Στο πρώτο της παιχνίδι, μετά την κατάκτηση της Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Όχι ότι την βγάζει εκτός προγράμματος η ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα (94-81). Έτσι κι αλλιώς, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει εξασφαλίσει εδώ και μερικές εβδομάδες το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, με τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση -και τη Μπαρτσελόνα- να μην καλύπτεται.

Οι Βάσκοι λοιπόν πήραν το δίποντο, χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Σαν Εμετέριο, που σταμάτησε στους 26 πόντους (με 7/10 τρίποντα), την ώρα που ο Κοζέρ πρόσθεσε άλλους 13π. και μάζεψε 8ριμπ.. Όσο για τους Μαδριλένους; Οι απουσίες των Ρέγιες, Αγιόν και Γιούλ επηρέασαν την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, η οποία βέβαια δεν κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά στη regular season.

Πρώτος σκόρερ για τη "Βασίλισσα" ήταν ο Φερνάντεθ (26π. με 8/11 τρίποντα), με τον Ροντρίγκεθ να προσθέτει άλλους 15, αλλά να μην φτάνουν. Τέλος, ο Μπουρούσης έπαιξε για 12'15'', έχοντας 2 πόντους (1/2 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος.

El Pasillo για τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Ήττα δίχως επιπτώσεις για Ρεάλ Μαδρίτης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ