ΜΠΑΣΚΕΤ

Η πρωτιά απέχει 23 πόντους για τον Ναβάρο

Η πρωτιά απέχει 23 πόντους για τον Ναβάρο

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο χρειάζεται ακόμα 23 πόντους για να περάσει τον Σαν Επιφάνιο και να γίνει ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός γκαρντ έχει 7007 πόντους και χρειάζεται ακόμα 23 για να ξεπεράσει τον Σαν Επιφάνιο (7029) και να γίνει ο πρώτος σκόρερ των Καταλανών στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Σαν Επιφάνιο έφτασε στον συγκεκριμένο αριθμό αγωνιζόμενος σε 422 παιχνίδια, ενώ ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έχει 530. Παράλληλα, ο Ναβάρο αν ξεπεράσει τον Σαν Επιφάνιο, κάτι που φυσιολογικά θα γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν θα αναρριχηθεί και στην όγδοη θέση των σκόρερ σε ολόκληρη το ισπανικό πρωτάθλημα.

Να αναφέρουμε ότι ο Αλμπέρτο Ερέρος είναι ο πρώτος σκόρερ της Λίγκας με 9759 πόντους σε 654 ματς και ακολουθεί ο Γιόρντι Βιγιακάμπα με 8991. " Είναι σαφές ότι πρόκειται για κάτι σημαντικό. Το να ξεπεράσω τον Επιφάνιο θα ήταν τιμή μου", δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ