ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Liga Endesa στο πλευρό της Euroleague!

Η Liga Endesa στο πλευρό της Euroleague!

Η Liga Endesa δέχθηκε να αναβληθούν τα παιχνίδια των ισπανικών ομάδων που θα προκριθούν στα πλέι οφ και βάσει προγράμματος θα έπαιζαν στις 20/4, ημέρα Κυριακή. Η ημέρα θα διατεθεί στη Euroleague!

Το "Palacio Multiusos de Gran Canaria", γνωστό και ως "Gran Canaria Arena" επρόκειτο να ανοίξει τις πόρτες του, στο ματς της Γκραν Κανάρια με τη Μπαρτσελόνα, στις 20 του Απρίλη, για την 28η αγωνιστική. Αυτό τελικά δεν θα γίνει.

Το γήπεδο που χτιζόταν από το 2011 και προορίζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τον όμιλο που θα φιλοξενηθεί στη Las Palmas (Δ' γκρουπ: Λιθουανία, Αγκόλα, Ν. Κορέα, Σλοβενία, Μεξικό, Αυστραλία) , ενώ του έχει ανατεθεί και το Copa del Rey του 2015, θα μείνει... για λίγο ακόμα κλειστό. Βλέπετε, οι υπεύθυνοι της Liga Endesa ενημέρωσαν πως το πιθανότερο είναι να 'χει δουλειές -για τη Euroleague- εκείνη την ημερομηνία η Μπαρτσελόνα.

Όπως γράφει η Mundo Deportivo, αν οι "μπλαουγκράνα" προκριθούν, εκείνη τη μέρα (20/4) θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι της Euroleague που έγινε Κυριακή, στην ιστορία της. Και αυτή είναι η πρώτη παραχώρηση που θα κάνει η ισπανική λίγκα, για χάρη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σε συλλογικό επίπεδο.

Επιπροσθέτως, στην ίδια σύσκεψη των διοικούντων τη Liga Endesa, αποφασίστηκε να αναβληθεί και το ματς της Ρεάλ με την Μπανταλόνα, που είναι προγραμματισμένο για τις 20/4. Το αυτό θα συμβεί και αν προκριθεί η Ουνικάχα και η Λαμποράλ Κούτσα.

H Gran Canaria Arena κόστισε 70 εκάτ. ευρώ, ενώ τα επίσημα εγκαίνια (άνευ αγώνα) θα γίνουν στις 15 του Μάρτη. Θα χωρά έως 10.200 θεατές.

Η Liga Endesa στο πλευρό της Euroleague!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ