ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Βαλένθια "συνέτριψε" τους Έλληνες

Η Βαλένθια "συνέτριψε" τους Έλληνες

Την ανοδική πορεία που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε η Βαλένθια, η οποία έκανε περίπατο απέναντι στην Κανάριας (98-80) στο πρώτο παιχνίδι της για το 2015. Καλή εμφάνιση από τον Τσαϊρέλη, δεν βοήθησε ο Λαμπρόπουλος. VIDEO.

Η 15η αγωνιστική της Liga Endesa ξεκίνησε με την Βαλένθια να υποδέχεται την Κανάριας. Το συγκρότημα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς απέδειξε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης πήρε τη νίκη με 98-80. Αυτή ήταν η 9η νίκη των γηπεδούχων στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πάου Ρίμπας ήταν σε εξαιρετική βραδιά, πετυχαίνοντας 16 πόντους, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ. Σημαντικές βοήθειες προσέφεραν και οι Χαρανγκόντι (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ), Λόντσαρ (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Ντούμπλιεβιτς (11 πόντοι, 11 ριμπάουντ). Από την Κανάριας ξεχώρισε ο Σαούλ Μπλάνκος με 18 πόντους. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του. Μέτρησε 13 πόντους (6/11 δίποντα, 1/1 βολή), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 25 λεπτά, ενώ ο Φώτης Λαμπρόπουλος πέτυχε 2 πόντους (1/1 δίποντο), μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ σε 13 λεπτά.

Η Κανάριας με την ήττα αυτή έφτασε τις 9 στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε βίντεο από την επικράτηση της Βαλένθια, στο οποίο περιλαμβάνονται και καλάθια του Μιχάλη ΤσαΪρέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ