ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπιλμπάο βρίσκεται κοντά στην χρεοκοπία

Η Μπιλμπάο βρίσκεται κοντά στην χρεοκοπία

Η Μπιλμπάο ψάχνει επειγόντως 1.000.000 ευρώ έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (15/6), καθώς τότε λήγει η διορία που της έχει τεθεί. Αν δεν τα καταφέρει, οι Βάσκοι θα χρεοκοπήσουν και θα υποβιβαστούν στην δεύτερη κατηγορία.

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες μέρες η Μπιλμπάο, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με χρεοκοπία. Πλέον, παίζει με τον χρόνο και τις ώρες.

Συγκεκριμένα, η Μπιλμπάο ψάχνει να βρει επειγόντως 1.000.000 ευρώ (για να καταθέσει την εγγυητική επιστολή) έως και τις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (15/6), καθώς τότε λήγει η σχετική διορία που έχει δοθεί στον σύλλογο ώστε να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της. Αν δεν τα καταφέρει, τότε οι Βάσκοι θα υποβιβαστούν!

Το συνολικό χρέος της Μπιλμπάο, της ομάδας του Γιώργου Μπόγρη, είναι πάνω από 2.500.000 ευρώ, ενώ οφείλονται χρήματα τόσο στον Φώτη Κατσικάρη, όσο και στον Κώστα Βασιλειάδη, οι οποίοι εργάστηκαν στον σύλλογο στο παρελθόν. Οι Βάσκοι έχουν κάνει έκκληση σε χορηγούς, αλλά και σε ανθρώπους ευκατάστατους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, ώστε να βοηθήσουν-σώσουν τον σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ