ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπαρτσελόνα δάνεισε ποδοσφαιριστή ως αντάλλαγμα για τον Χάνγκα!

Η Μπαρτσελόνα δάνεισε ποδοσφαιριστή ως αντάλλαγμα για τον Χάνγκα!

Αυτό που ακουγόταν ως φήμη, έγινε επίσημο το βράδυ της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του πιο "τρελού" deal του φετινού καλοκαιριού στον ευρωπαϊκό αθλητισμό μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μπασκόνια.

Το μπασκετικό τμήμα της Μπαρτσελόνα προσπαθούσε να αποκτήσει τον Άνταμ Χάνγκα από τη Μπασκόνια από το περασμένο καλοκαίρι. Το 2016 δεν κατάφερε να τον κάνει δικό της, καθώς το αφεντικό των Βάσκων ζητούσε τον... ουρανό με τ' άστρα. Φέτος όμως προσπάθησε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, έκανε υπομονή και τελικά τον έβαλε στο ρόστερ της με μια συμφωνία που ενώ ακουγόταν αρκετά ακραία, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα, η Μπαρτσελόνα συμφώνησε να αποκτήσει τον Ούγγρο φόργουορντ δίνοντας Α) 400.000 ευρώ στη Μπασκόνια και Β) έναν ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος στην Ντεπορτίβο Αλαβές, ομάδα την οποία επίσης ελέγχει ο Χοσεάν Κερεχέτα, το πιο... ιδιαίτερο αφεντικό της Ευρώπης.

Ο ποδοσφαιριστής που μετακόμισε στο ''Mendizorrotza'' είναι ο 22χρονος επιθετικός Μουνίρ Ελ Χανταντί, ο οποίος αγωνιζόταν από το 2011 μέχρι το 2016 στη Μπαρτσελόνα, πριν παίξει την περσινή σεζόν δανεικός στη Βαλένθια. Πρόκειται για έναν νεαρό, εξελίξιμο ποδοσφαιριστή που θα μπει στην ενδεκάδα της Ντεπορτίβο Αλαβές, η οποία ενισχύθηκε χάρη στη μετακίνηση ενός μπασκετμπολίστα από τη Βιτόρια στην Καταλονία.

Το πιο "τρελό" deal του καλοκαιριού στον ευρωπαϊκό αθλητισμό επισημοποιήθηκε μάλιστα από τις δυο ομάδες, αν και μοιάζει απίθανο να παραδεχθούν τόσο ο Κερεχέτα, όσο και οι παράγοντες της Μπάρτσα τους όρους της συμφωνίας τους και το γεγονός ότι ο Μουνίρ Ελ Χανταντί ήταν μέρος της μετακίνησης του Άνταμ Χάνγκα στην ομάδα του Σίτο Αλόνσο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση θύμισε τη μεταγραφή του Φραγκίσκου Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό, καθώς οι πράσινοι είχαν παραχωρήσει τότε στη Γλυφάδα τον πολίστα Δημήτρη Σελετόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ