ΜΠΑΣΚΕΤ

Η κλήρωση του Copa Del Rey

Η κλήρωση του Copa Del Rey

H ACB ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της κλήρωσης για το "Κύπελλο του Βασιλιά", "βγάζοντας" ενδιαφέροντα ζευγαρώματα, με το ενδεχόμενο του "Ρεάλ-Μπαρτσελόνα" στον τελικό να είναι ανοιχτό. Δείτε με ποιον κληρώθηκαν οι Έλληνες της διοργάνωσης.

Ένας από τους πιο παλιούς και όμορφους θεσμούς του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, το "Κύπελλο του Βασιλιά", έχει από χθες τις συμμετέχουσες ομάδες και πλέον είναι γνωστά και τα ζευγάρια, τα οποία προκέκυψαν έπειτα από κλήρωση. Μία κλήρωση που είχε και Ελληνικό ενδιαφέρον, αφού συμμετείχαν η Μπαρτσελόνα των Γιώργου Μπαρτζώκα, Στράτου Περπέρογλου και Αλέξανδρου Βεζένκοφ, η Ανδόρα του Θανάση Αντετοκούνμπο και η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη.

Όπως προέκυψε λοιπόν από την κλήρωση, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα Μάλαγα, η Βαλένθια την Γκραν Κανάρια, η Ρεάλ Μαδρίτης την Ανδόρα και η Μπασκόνια την Τενερίφη. Οι νικητές των δύο πρώτων ζευγαριών θα τεθούν αντιμέτωποι στον πρώτο ημιτελικό και οι νικητές των άλλων δύο ζευγαριών στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Όπως γίνεται σαφές λοιπόν, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε Τελικό Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης!

Το "Copa Del Rey" θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ