ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκασόλ: "Μια χαρά τα είπε ο Τσάβι!"

Γκασόλ: "Μια χαρά τα είπε ο Τσάβι!"

Ο Μαρκ Γκασόλ ρωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες των Βάσκων και των Καταλανών στον τελικό του Copa del Rey, δικαιολογώντας απόλυτα τον Τσάβι και όσα ανέφερε περί δημοκρατίας!

Ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, χαρακτήρισε δημοκρατία τα σφυρίγματα κατά του ισπανικού εθνικού ύμνου, στον τελικό του Copa del Rey κόντρα στην Μπιλμπάο.

"Αυτό, ακριβώς, είναι η δημοκρατία. Υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης! Πρέπει να ερευνήσουμε το κίνητρο για το οποίο συνέβησαν, όχι να τα κριτικάρουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάβι στη media day των "μπλαουγκράνα".

Η άποψη του capitan βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Μαρκ Γκασόλ! Ο Καταλανός των Grizzlies, o οποίος τιμήθηκε με το βραβείο "Princesa de Asturias" μαζί με τον αδελφό του Πάου, για την προσφορά τους στον αθλητισμό της Ισπανίας και την παρουσία τους στο φετινό All Star Game του ΝΒΑ επισήμανε χαρακτηριστικά: "Ο Τσάβι τα είπε μια χαρά. Νομίζω ότι πρέπει να ψάξουμε τα βαθύτερα αίτια. Οι αποδοκιμασίες προς τον εθνικό ύμνο είναι ένας τρόπος για να εκφραστείς ειρηνικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ