ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκασόλ: "Δεν είμαι ακόμα στο 100%"

Γκασόλ: "Δεν είμαι ακόμα στο 100%"

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο έχει αρχίσει, όμως η Εθνική Ισπανίας δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο όπως παραδέχτηκε ο Πάου Γκασόλ

Σε ακόμα μία διοργάνωση η Εθνική Ισπανίας θα κατέβει με μεγάλες φιλοδοξίες, όμως η μέχρι τώρα παρουσία της στα φιλικά δεν επιβεβαιώνει τις φιλοδοξίες που υπάρχουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο που ξεκινούν στις 6 Αυγούστου. Ο Πάου Γκασόλ μίλησε σε ισπανικά Μέσα ενημέρωσης για την ετοιμότητα των Ιβήρων παραδεχόμενος ότι η ομάδα δεν είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα ο σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς τόνισε: " Θα θέλαμε να ήμασταν όλοι μαζί στα παιχνίδια προετοιμασίας, αλλά για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν γινόταν αυτό. Την Πέμπτη παίζουμε με την Ακτή Ελεφαντοστού και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα είμαστε όλοι μαζί", ήταν τα πρώτα λόγια του και πρόσθεσε " Αυτό είναι ένα μειονέκτημα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να βρούμε τη φόρμα μας ενόψει της έναρξης του τουρνουά.

Δεν είμαι ακόμα στο 100%. Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να με βοηθήσει να βελτιωθώ και να είμαι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρόκλησή μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τις νίκες και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται", είπε καταλήγοντας ο 36χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ